سرگیجه در صفراوی مزاج

سرگیجه صفراوی

زردی صورت و تلخی دهان حالت چرت زدن، سرعت نبض، بهبودی از خنکیها و زود از بین رفتن سرگیجه.

درمان:

جوشانده شاه تره، پوست هلیله زرد، فلوس و ترنجبین، یا شیرخشت. آب انار، آب تمرهندی، سکنجبین و شربت لیمو، مغز فندق و گیشنیز و مویز و اسپرزه با شکر و آب انار ترش و آب غوره مؤثر است، سیب و به و سوپ جو و مرغ و آب غوره و تمرهندی مفید است گل بنفشه و صندل بو کنند و دستورات سردرد ضفراوی نیز در اینجا حاکم است.

نسخه:

هلیله زرد 15 گرم

تمرهندی 50 گرم

شاه تره 10 گرم

آلو 100 گرم

سه پستان 15 گرم

آب دو بطر

همه را جوشانده صاف کرده شیر خشت  25 گرم اضافه نموده روزه چهار استکان میل نمایند این نسخه برای امراز صفراوی مفید است و برای بیماری های خارش دار و جرب نیز مؤثر است و روزانه به جای آب می توان از عرق کاسنی استفاده نمود و ضماد گل خطمی و آرد باقلا و اسپرزه به ناحیه سر مفید است پاشویه گل خطمی و جو و بنفشه و همچنان سر شویه به و سیله آنها برای اینگونه بیماران توصیه می شود. پاشویه فوق را می توان با جوشانیده کاه جو نیز انجام داد.

سرگیجه با علت معدی در حالت صفراوی

غلبه بیماری در وقت خالی بودن معده و سکونش در سیری، حالت خفقان، قی، کمبود اشتها، درد بالای معده، تلخی دهان، سرعت نبض، زودرنجی یا تیزی حواس.

درمان:

اول سکنجبین با آب گرم و قدری نمک داده تا بیمار استفراغ کند سپس آلوچه خشک 100 گرم تمر هندی 50 گرم هر دو را جوشانده 50 گرم ترنجبین شیره کش کرده به آن اضافه کنند 5 روز صبح ناشتا میل نماید آب غوره، آب انار ترش مفید بوده و سوپ گشنیز و آنچه در سرگیجه صفراوی گذشت در اینجا مفید است.

 

عزیزان در تمامی مراحل درمان اول تعادل مراج با داروهای ترکیبی مکمل ( منضج ) و داروهای گیاهی مکمل و مؤثر آزمایش شده جهت درمان قطعی تمام بیماریهای معرفی شده ما را دریافت و استفاده کنید.

عزیزان می توانید از (
 طب سنتي، گیاهان دارویی، داروهای گیاهی، گیاه درمانی، طب گیاهی، طب مکمل، زيبايي پوست، حجامت، زالو درماني، درمان بيماري، نسخه های گیاهی، درد مفاصل، دیسک کمر، سردرد، میگرون، سرگیجه، اضطراب )بهرمند شوید.